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Q:
What are my voting rights in the condominium association?

A:
The owners of units are entitled to cast one vote for each unit owned as determined in accordance with the provisions of the Declaration of Condominium ("Declaration") and By-Laws of the Association.  See Article VII of the Declaration and Section 3.6(a) of the By-Laws.

Q:
What restrictions exist in the condominium documents on my right to use my unit?

A:
The use and occupancy of your unit is subject to various restrictions set forth in the Declaration including restrictions on maintaining your unit; making any alteration, decoration, repair, replacement or change of the common elements or to any residence or other improvement built on or in the unit without the prior written consent of the Association; signs; and pets.  Please review Article XVIII of the Declaration in its entirety.  The use and occupancy of your unit is also subject to various restrictions set forth in the Association's Rules and Regulations.  The Rules and Regulations include but are not limited to restrictions concerning:  noise, pets, obstructions, signs, parking and alterations.  The Rules and Regulations which are attached to Exhibit "F" to the Declaration should be reviewed in their entirety.

Q:
What restrictions exist in the condominium document on the leasing of my unit?

A:
As provided in the Declaration, each tenant shall be governed by and shall comply with the provisions of the Condominium Act, the Declaration, the documents creating the Association and the Association's By-Laws, and the provisions thereof shall be deemed expressly incorporated into any lease of a unit. Furthermore, the Association may require a uniform form of lease addendum be used by all unit owners.  Additionally, no unit may be leased for less than a 1-month term.  Article XVIII, Section D of the Declaration should be reviewed in its entirety.

Q:
How much are my assessments to the condominium association for my unit type and when are they due?

A:
The initial monthly maintenance assessment for each unit type is based on the size of each unit.  The monthly fees including reserves are as follows: 

Unit Number(s)









Amount

1-4, 7-25, 118-125









$  92.64

5










$  95.42

6










$  97.35

26










$  92.53

27










$115.18

28










$214.35

29










$166.72

30










$147.59

31










$144.30

32










$142.14

33










$141.01

34










$137.09

35










$127.04

36










$123.41

37










$123.58

38










$134.59

39-44,47,50-64,66-80,82-95,97-110,127-140,142-156,158-172,174-203,207-245,247-277,280-285
$  94.12

45,157,279









$  94.00

46,126










$  93.89

48










$  94.23

49










$  93.72


65










$  93.61

81










$  93.55

96,141,173









$  94.06

111










$100.93

112-115










$103.31

116










$103.20

Unit Number(s) cont’d








Amount

117










$  91.05

204










$117.51
205 $122.22
206 $114.55
246 $  93.83
278










$267.08

In addition, special assessments may be imposed from time to time by the Board of Directors as necessary

Q:
Do I have to be a member in any other association?  If so, what is the name of the association and what are my voting rights in this association?  Also, how much are my assessments?

A:
No.  

Q:
Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used facilities?  If so, how much am I obligated to pay annually?

A:
No additional rent or land use fees are due for use of recreational or other commonly used facilities. However, the Association owns a marina and has the right to license the use of marina slips to unit owners. A license fee shall be charged to the unit owners licensing such marina slips for their use. 

Q:
Is the condominium association or other mandatory membership association involved in any court cases in which it may face liability in excess of $100,000?  If so, identify each such case.

A:
No.  

Note:
THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATURE.  A PROSPECTIVE PURCHASER SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, EXHIBITS HERETO, THE SALES CONTRACT, AND THE CONDOMINIUM DOCUMENTS.        
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